Over ons

FlexPay Professionals

FlexPay Professionals is sinds 2007 uw (gespreks)partner en intermediair op het terrein van de arbeidsmarkt, werving & selectie, detachering, productontwikkeling en advies. Onze opdrachtgevers zijn gemeenten, UWV en andere bedrijven en instellingen op de markt van re-integratie:

Binnen FlexPay Professionals is de expertise samengebracht van ervaren professionals die binnen de keten van Werk en Inkomen hun sporen hebben verdiend als opdrachtgever en opdrachtnemer.

Het team

Binnen FlexPay Professionals is een ruime expertise aanwezig op het gebied van Werving & Selectie, bemiddeling, detachering, marketing en productontwikkeling zowel in een publieke als commerciële omgeving. De opdrachten worden door onderstaand team uitgevoerd en door professionals middels detachering of als ZZP.

Het team van FlexPay Professionals bestaat uit:

Kijk hier meer informatie over en contactgegevens van het team van FlexPay Professionals.

Ons kantoor

FlexPay Professionals heeft een landelijke dekking. Het hoofdkantoor van FlexPay Professionals is gevestigd in Oosterhout.

Wil je ons bezoeken of een afspraak maken?
Neem dan contact met ons op via  contact  of je kunt ons bereiken op ons gratis telefoonnummer 0800-FLEXPAY (0800-3539729).