Detacheren van Professionals

Ben jij een organisatie binnen de Sociale Zekerheid en Werkgelegenheid en ben jij op zoek naar nieuwe professionals? Dan kunnen wij jullie ondersteunen met detacheren van professionals. Wij detacheren onder andere ervaren consulenten Wmo, -Jeugd, -Werk, -Inkomen, accountmanagers, beleidsmedewerkers, en project- en interim-managers voor zowel korte als lange duur.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Ben jij een professional op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan hebben wij wellicht de nieuwe uitdaging voor jou! Wij bemiddelen voor zowel professionals in detachering als ZZP. Kijk gauw bij Vacatures voor de openstaande opdrachten of stuur jouw Cv en motivatie bij onze Open sollicitatie.

Begeleiding 

Elke opdracht van FlexPay Professionals wordt aangestuurd en onderhouden door een van onze consultants. Daarbij onderhouden we persoonlijk contact met de detachant/ZZP’er en de opdrachtgever om de voortgang te bewaken en het gewenste resultaat te behalen. Daarbij nemen wij de verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid van de professional en waar nodig het regel van vervanging.

Formule en werkwijze

FlexPay Professionals werkt zowel met Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP) als met kandidaten die een detacheringovereenkomst hebben met FlexPay Professionals. Het juridisch werkgeverschap bij detachering wordt verzorgd door FlexPay uit Kaatsheuvel, die sinds 1999 ervaring heeft op het gebied van detacheren en gespecialiseerd is in het detacheren van mensen met een uitkering.
Bij ZZP wordt gewerkt met een vast uurloon op basis van gewerkte uren. Bij detachering biedt FlexPay Professionals twee varianten aan:
– Het ziekterisico ligt bij FlexPay Professionals;
– Of bij de opdrachtgever.

De facturatie vindt plaats op basis van een door de opdrachtgever geaccordeerd urenbriefje en een verantwoording via een tijdsregistratiesysteem van de verrichte werkzaamheden. Alle afspraken worden vastgelegd in een dienstverleningsovereenkomst. Voor ZZP’ers worden deze afspraken vastgelegd op basis van een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst.

Brochure

Download hier onze brochure