Een mijlpaal voor ons allemaal

Donatie ParkinsonFonds“De tijd vliegt voorbij”. Een uitspraak die we allemaal regelmatig doen. En dat de tijd voorbij vliegt, blijkt ook maar weer voor ons. Dinsdag 28 mei 2019 mochten wij namelijk het twintig jarig bestaan van FlexPay vieren! Een mooie mijlpaal die je niet zomaar voorbij laat gaan. En omdat het 9-jarige FlexPay Professionals deel uitmaakt van FlexPay, hebben wij dit uiteraard meegevierd!

Wie jarig is trakteert. En dat heeft FlexPay gedaan. We zijn de dag gestart met een bezoek aan het ParkinsonFonds in Hoofddorp. Hier hebben we kennis gemaakt met de directeur René Kruijff. Hij heeft ons verteld over de ontwikkelingen en verhalen betreft deze ziekte. De reden voor het bezoek aan het ParkinsonFonds heeft een persoonlijke reden: een van onze medewerker met de ziekte Parkinson. Als organisatie, maar nog belangrijker als mens, hebben we van dichtbij kunnen zien wat de ziekte Parkinson met een mens doet.
Op onze jubileumdag heeft FlexPay het ParkinsonFonds getrakteerd met een cheque van €2.000,-. Dit geld zal meehelpen aan het onderzoek ‘Affective Touching’, uitgevoerd door de bekende neuropsycholoog en hersenprofessor Erik Scherder. Voor ons was het interessant om het gastvrije ParkinsonFonds te mogen bezoeken, de ontwikkelingen en verhalen te horen. We hopen op nog meer mooie ontwikkelingen.

Na deze indrukwekkende bijeenkomst zijn wij met z’n allen naar de hoofdstad van het land gegaan. De stad hebben we middels een tuktuk tour mogen ontdekken. Vervolgens hebben we het mooie Rijksmuseum bezocht en ‘De Nachtwacht’ van Rembrandt mogen bekijken. Deze feestelijke dag hebben we afgesloten met een heerlijk diner.

Iedereen bedankt voor de productieve samenwerkingen in de afgelopen jaren. Op naar nog meer productieve, gezellige maar ook gezonde jaren! Proost!