Referenties

Sinds april 2007 heeft FlexPay Professionals samengewerkt met veel verschillende opdrachtgevers en professionals. Wij kunnen veel vertellen over wat wij doen, maar wat anderen zeggen is veel sterker:


Saliha Ghanem | Teamleider 
“Ik heb al jaren contact met FlexPay Professionals en in het bijzonder met Isa van den Berg. Ik vind de samenwerking met Isa super fijn. We kunnen snel schakelen en de tot nu toe gedane matches zijn goed!”


“Gedegen en zorgvuldig in de aanpak.”


Eddy van den Berg | Professional
“Tijdens de opdracht voor BBS heb ik plezierig samengewerkt met Isa van den Berg. Naast een deskundig professional heb ik Isa leren kennen als een warm mens, die ook in mij als persoon geïnteresseerd is. Voordat Isa mij voorstelde aan de BBS wilde ze eerst uitgebreid persoonlijk kennismaken. Isa is nauw betrokken gebleven tijdens de opdracht door o.a. periodiek gezamenlijk te evalueren met de opdrachtgever. Zij is daardoor ook een prettige en betrokken gesprekspartner voor de opdrachtgever. Mede hierdoor is de opdracht zeer succesvol gelopen naar grote tevredenheid van BBS. Ook FlexPay heb ik leren kennen als een professionele organisatie met een zeer soepel lopende back-office. Als ZZP’er ontving ik altijd ruim binnen de afgesproken betaaltermijn mijn gefactureerde geld. Ik kan daarom Isa van den Berg en FlexPay Professionals warm aanbevelen voor het bemiddelen en plaatsen naar een opdracht.”


“Uitgebreide persoonlijke kennismaking, oprecht geïnteresseerd en nauw betrokken gedurende de procedure en de opdracht.”


Yvette Bergman | Teamleider en Professional
“Reeds drie jaar heb ik gewerkt met Isa van den Berg van FlexPay Professionals. Haar werkwijze is te omschrijven als zeer professioneel, zeer betrokken bij haar klanten (zowel opdrachtgevers als opdrachtnemers). Ze investeert in mensen door de oprechte vraag te stellen, zich open te stellen voor feedback en daarnaast schuwt ze niet om op een respectvolle wijze feedback te geven. Ze durft op te komen voor de belangen van degene die dat verdient. Ik heb het altijd zeer gewaardeerd dat ze mij als klant/opdrachtgever ook kritisch durft te benaderen. Dat zorgt voor oprecht vertrouwen in haar werkwijze. Isa en daarbij FlexPay Professionals is zeer aanbevelingswaardig!”


“Soepel lopende back-office.
Betaling ruim binnen de afgesproken betaaltermijn.”


Biljana Ciric-Plejo | Professional
“Isa van den Berg heb ik leren kennen vanuit mijn rol als ZZP’er binnen het Sociaal Domein. Ik vind het bijzonder prettig dat Isa goed begrijpt waar mijn behoeftes en kwaliteiten liggen. Zij beschikt over een zeer warme persoonlijkheid die haar zakelijke instelling niet in de weg staat. Isa denkt goed mee, onderzoekt mogelijkheden en komt altijd haar afspraken na. Kortom: Een doelgerichte vrouw met een groot inlevingsvermogen die ik van harte kan aanbevelen voor een prettige samenwerking!”


“Durft op te komen voor de belangen en kritische vragen te stellen.”


Charlotte Meeuwissen | Professional
“Isa van den Berg is een professional die haar vak verstaat. Zij heeft mij op een prettige manier bemiddeld naar mijn huidige opdracht war ik met veel plezier werk. Een goede match tussen de opdrachtgever en opdrachtnemer. Isa is gedegen en zorgvuldig in haar aanpak, daarnaast schakelt zij snel en is zij diplomatiek. Dank voor de fijne samenwerking!”


Anna Meeuwis | Professional
FlexPay Professionals handelt snel, is motiverend, inspirerend en meedenkend. Ze onderzoeken mogelijkheden en nemen snel contact op wanneer er passende opdrachten zijn. Snelle actie-reactie. Daarnaast een snelle uitbetaling. Dit is echt uniek!”